Wat hebben wij u te bieden?

Wij hebben ruimte voor opfok, rusthuis, revalidatie en vakantieadres.
Bij ons kan niet worden gereden, daarvoor hebben wij niet de faciliteiten.

Opfokbedrijf

sinds begin 2021 bieden wij de mogelijkheid voor opfok van jonge paarden.
Bij ons lopen de paarden als het weer het toelaat overdag in de weide, ‘s winters in de ruime paddock rondom onze boerderij. ‘s Nachts staan alle paarden alleen in hun ruime boxen,  dat betekent dat we elk paard iedere dag in handen hebben. 
De paarden lopen bij elkaar in een kudde, daarom hebben wij geen plaats voor hengsten. Wij zien de kracht van een kudde als een toegevoegde waarde, de paarden voeden elkaar op.
De weilanden zijn rondom onze boerderij, daardoor hebben we altijd toezicht op de paarden.

Paardenrusthuis

Al heel lang lopen wij met de gedachte rond om oude of oudere paarden en pony’s een mooie oude dag te bezorgen. In ons kleinschalige paardenbedrijfje zien wij de mogelijkheid om dit te realiseren. Wij beschikken over voldoende tijd en ruimte om dit uit te voeren.
Enige ervaring met oude paarden hebben we ook, zoals u elders op deze website kunt lezen hebben we onze eigen Quinto ook nog een aantal jaren een rustige oude dag kunnen geven. 


revalidatie

 indien u een paard/pony hebt die geblesseerd is en enige tijd rust nodig heeft is dat bij ons ook mogelijk. Hij of zij komt uiteraard net als alle andere paarden alleen in een box te staan en krijgt de voorgeschreven behandeling. Overdag gaat hij of zij indien mogelijk naar buiten, desnoods alleen in een weiland zo dat de hij/zij de andere paarden wel ziet.
Indien nodig/gewenst is kan een behandelaar (dierenarts, fysiotherapeut, osteopaat of hoefsmid) hier langs komen.

vakantieadres

Ook is het mogelijk om uw paard of pony hier tijdens uw vakantie te brengen. Wij verzorgen hem of haar dan zodat u onbezorgd met vakantie kunt gaan.